Категории

(ФОТО) Црвен кармин за жешки романтични вечери – Како да го носите ова лето

Црвениот кармин е вечна класика кога е во прашање шминката и не постои одредено годишно време кога можете да го носите. Но црвениот кармин во комбинација со благо потемнета кожа од сонцето изгледа вистински неодоливо во летниот период

Црвениот кармин е вистински избор за време на врелите летни вечери кога сакате да оставите посебен впечаток и да „одморите“ од неутралните нежни тонови на шмина какви преферираме да носиме во текот на летните месеци.
Црвените усни во комбинација со благо потемнетиот тен од сонцето се тотално неодоливи, па еве како можете да ги носите ова лето.