Категории

Фотографии кои докажуваат дека на мачките не им е грижа за вашиот личен простор!

Што? Седење на дистанца? Мачките немаат слушнато за такво нешто.

Мачките се едни од најчестите миленици кои луѓе ги имаат. Иако не се ни приближно верни или пријателски настроени како кучињата, сепак, луѓето сакаат да ги чуваат поради тоа што се мили, слатки, интересни и со свој карактер. Но, мора да знаете дека ако сакате да чувате мачка, таа нема да ви дава да имате личен простор. Не ни верувате? Погледнете ги овие фотографии и можеби ќе сфатите за што станува збор.

Како тоа, ќе се бањаш без мене?
The First Day I Got My Kitten, I Took A Bath, She Somehow Managed To Hop The Tub And Take A Snooze On My Shoulder

Што правиш? Зошто сакаше да си овде сам? Без нас? Ќе не’ оставиш? Ќе не’ напуштиш?
My Alien Crew Receiving A Transmission From The Mothership

Кога ќе излезат?
My GF Sent Me This While I Was On The Toilet

Мачето си нашло хамок.
Laser Cat

АМА ЗОШТО СИ ТАМУ И ЗОШТО ДОЗВОЛУВАШ ДА ТЕ ПРСКА ВОДАТА? КАКО ДА ТИ ПОМОГНАМ?
My Cat Is Legitimately Concerned That I Am In The Bath

Нема да миеш заби, ќе миеме заби.
Every Morning When I Brush My Teeth

Ако сакаш ќе ти бидам гинеколог. Завршив Мјаунеколошки факултет.
No Privacy At All

Дали може да разговараме? Итно е.
This Is My Cat, Who Likes To Poke You When You're In The Bath

ЧЕКАЈ, ВРАТИ СЕ!
Human, What Are You Doing In That Bathroom?

Може да се шминкаш, но имам подобра идеа – можеш да ме шминкаш МЕНЕ.
My Cat Got In The Way While I Was Washing My Face Before Bed And I Got The Best Picture Of Her I’ve Ever Taken

Тука сме за тебе.
After A Massive Panic Attack I Decided To Take A Bubble Bath. The Kitties Were Still Too Worried To Leave My Side

„Нацртај ме како една од твоите Французинки“
My Cat Always Sits Like This When I'm In The Shower

За крај – немав чуено за овој метал бенд.
My Cats Reaction When I Come Out Of The Shower

Прегледи:
577
Категории:
Галерија
Објавено на:
24.09.2020