Категории

Мис Универзум го фати најзгодниот доктор на светот и секако тие се најзгодниот пар на светот

Веројатно се сеќавате на најзгодниот доктор на светот, тој пред некое време беше сингл и ја бараше совршената девојка, но официјално може да се каже дека потрагата е завршена.

Имено, докторот си ја најде совршената девојка, која дури и официлано е најубавата девојка за 2015 година, тоа е Пиа Алонзо Вуртцбах која беше прогласена за Мис Универзум,

Шпекулациите почнаа неодамна, кога се појави нивна заедничка фотографија на профилот на докторот, Михаел Варшавски. Тој изјавил дека тазе се во врска и дека со време ќе се види во кој правец се движат.