Категории

Најсмешните фотографии од натпреварот за најхумористични фотографии од дивиот свет за 2019 година

Веќе пет години се одржува натпреварувањето Comedy Wildlife Photography Awards.  Ова се најсмешните спонтани фотографии од дивиот свет!

 

Прегледи:
461
Категории:
Среќа на денот · Хумор
Објавено на:
12.09.2019