Категории

Прекрасен танц на татко и ќерка кој ја покажува нивната блискост! (ВИДЕО)

Поврзаноста помеѓу татко то и ќерката е добро позната, но кога ќе ја покажат нивната блискост, кај некого дури можат да предизвикаат и солзи.

Таткото е првиот херој за секоја ќерка, а ќерката е најскапоцениот дар кој еден татко може да го добие. На видеото подолу погледнете ја блискоста помеѓу таткото и ќерката кои танцуваат на свадвата на ќерката.

Прегледи:
384
Објавено на:
05.03.2017