Категории

Преслатки мали мачиња фатени во акција

Seth Casteel е фотограф чија пасија се животните и тој обожава да фотографира динамични и интересни фотографии од нив.

pounce_cover_low

Неговиот најнов проект го носи името Pounce и е преслатка компилација од преслатки мачињa како скокаат наоколу и си играат.

Книгата опфаќа досега необјавени повеќе од 70 фотографии, од смешни, игриви мачиња, фатени во скок, одблиску, создавајќи колаж од среќа,  а оваа книга е достапна на Amazon.

bambam_low

bugaboo_low

chicken_flowers_low

chicken_grass_low

doratheexplorer_low

fuzzbucket_low

gummibear_low

zeppelin_low

Прегледи:
827
Категории:
Среќа на денот
Објавено на:
11.11.2016