Категории

Урнебесни ситуации кои докажуваат дека децата навистина можат да заспијат било каде

Децата се мали динамични суштества полни со енергија. Можат со часови да трчаат низ дома и да беснеат, но кога енергијата ќе им се потроши – можат да заспијат каде и да се најдат, па дури и во стоечка положба.