Категории

Време е за слабеење, едноставни и лесни кардио вежби за топење масти… (ВИДЕО)

Летото ни се ближи и крајно време е да се зголемат физичите активности, како би се чуствувале и изгледале подобро во топлите сончеви денови.

Доколку вежбавте и во текот на зимата, браво за вас, но ова се неколку вежби од кои можат да се прават повеќе повторувања или да ги користите како загревање пред други вежби, а се многу ефикасни и добри. Го забрзуваат метаболизмот, а со тоа топите и повеќе масти.

https://www.youtube.com/watch?v=fShcL6bPrUw

Доколку сакате посериозно да се зафатите со вежбање, ви треба нешто посложено и поинтензивно од овие кратки чекори. Најдобро е да се посоветувате со фитнес инструктори или пак да правите различни тренинзи.

Запомнете дека кардио тренинзите се само моментално намалување телесна тежина, доколку сакате долготрајни резултати потребни ви се и тренизи со тежина, како би ја зголемиле мускулната маса и така би придонеле да целокупен подобар изглед и здравје.

 

Прегледи:
939
Објавено на:
06.04.2017