Категории

Дневна доза смеа: Мачки против папагали

Вообичаено е мачките да ги сметаме за лоши, итрици и ловци, особено кога станува збор за птица во нивна близина. Ова видео е доказ дека не е секогаш така, папагалите знаат да бидат подосадни од мачките, па им го нарушуваат одморот, им јадат од храната и не смеат.

https://www.youtube.com/watch?v=q2BWhAcppZU

Прегледи:
673
Објавено на:
13.05.2016