Категории

(ФОТО) Најубавото нешто што ќе го видите денес – Овците шират среќа и љубов

Овците имаат способност да разбираат емоции, кога ги гушкате или бакнувате тие ви ја возвраќаат љубовта и тоа дупло

Неодамнешните истражувања откриваат дека овците имаат способност да разбираат човечки изрази на лицата. Можат да разликуваат среќни и насмеани и тажни лица. Тие сакаат кога луѓето ги гушкаат и бакнуваат а тие дупло ја возвраќаат љубовта. Овие фотографии сведочат за нивната среќна и нежна природа да се галат со луѓето.

Прегледи:
649
Објавено на:
10.06.2020