Категории

Пренос во живо: Анџелина Џоли на македонско – грчката граница

Се очекува на македонско – грчката граница да пристигне Анџелина Џоли, која деновиве посети повеќе кампови на бегалци. Посетата ќе биде во кампот Идомени во кој се сместени мигрантите, за да ја види од прва рака состојбата и условите во кои живеат повеќе од 12.000 бегалци.