Категории

Вака изгледаат свадбените бајки во ресторан Аликас…создадете ја и вашата (ВИДЕО)

Бајката не ја создава просторот, ниту пак музиката или временските услови…бајката ја создавате вие и вашата љубов. 

Ќе речат „Има многу љубовни приказни, но нашата ми е омилена“, а тоа е сосема точно бидеќи секоја љубов е различна, секоја приказна има своја убавина и своја посебна енергија. Тоа ја создава совршената прослава, вашата љубов, вашите најблиски, а кога вашата приказна ќе се раскаже во идеалниот амбиент на ресторан Аликас, ја креираме вашата совршена бајковита приказна.

Досега имавме можност да го видиме ресторанот Аликас на фотографии, но ништо не ја доловува атмосферата која се создава таму, бајката која ја доживува секој пар, како што тоа може да се види од пар кој ја прослави својата љубов во овој ресторан.

Романтичната атмосфера за матично, беспрекорно наместениот простор, извонредната храна, освлетувањето…заедно со среќниот пар, нивните најблиски и веселбата…така се создава магијата.

Погледнете го видеото кои го реализираше Фото Студио Акон