Категории

Куче во Дизниленд – Се стопи од радост кога го виде Плуто

Дури и кучињата се радуваат кога одат во Дизниленд.

Ејс е куче – водич кој е во процесот на тренинг за програмата Guide Dogs of America, ја добил можноста да го запознае Плуто во една посета на Дизниленд и ја имаше оваа преслатка реакција.

Посетата на Дизниленд била дел од тренингот кој има за цел да го обучи овој лабрадор да биде куче водич, а посетата на тематскиот парк во Калиформија е наменета за социјализација на кучето. Инаку, се гледа дека е во рана фаза на обуката, иако ги слуша командите на тренерот, сепак како куче – водич не може да има вакви еуфорични реакции. Сепак мора да признаете дека моментот е пресладок.

So Cute!!! Service Dog in training gets to meet his favorite character Pluto!

Posted by Disney Dorks on Monday, February 8, 2016