Категории

Нов изум на Гугл: Велосипед кој вози сам?

Ви се верува дека вакво нешто постои? Велосипед кој вози сам, може да наместите каде да дојде, каде да вози, а вие може дури и да работите додека ве вози. 

Овој велосипед на Гугл е, како што претпоставивте, нереален. „Рекламата“ е излезена на 31 март, а велосипедот е достапен само на 1ви април. Интересно априлили на Гугл, мора да признаеме.