Категории

#ПразнициСеБлижат: Татко креира преслатка фотосесија со неговиот син маскиран во божиќно џуџе

Alan Lawrence е татко на шест деца и можеби е еден од најдобрите татковци кои со неговата фото приказна не потсетува дека #ПразнициСеБлижат.

Тој е добро познат по тоа што го документира неговиот семеен живот и животот со дете кое има даунов синдором, но овој пат тој е тука да ни ги стопли срцата со преслaтка серија фотографии инспирирани од книгата  The Elf on the Shelf со неговиот најмлад син, Rockwell.

Нека не ви се чинат опасни овие фотографии, бидејќи  Lawrence е експерт со фотошоп, па малиот Rockwell сигурно бил безбеден.

 

 1. Со помош од неговата сопруга, малиот Rockwell е трансформиран во вистинско џуџе на полицата.

  baby-boy-elf-on-shelf-that-dad-blog-utah-12

 2. Откако мајка му, му го направила овој пресладок костим – авантурите започнале.

  baby-boy-elf-on-shelf-that-dad-blog-utah-2

   

 3. Некој бил немирен…

  baby-boy-elf-on-shelf-that-dad-blog-utah-10

   

 4. Само да не претера со јаворовиот сируп.

  baby-boy-elf-on-shelf-that-dad-blog-utah-8

   

 5. Го завиткал и тоалетот…

  baby-boy-elf-on-shelf-that-dad-blog-utah-5

   

 6. Флертува со дамите.

  baby-boy-elf-on-shelf-that-dad-blog-utah-3

   

 7. Нема авантура со празен стомак.

  baby-boy-elf-on-shelf-that-dad-blog-utah-13

   

 8. Да биде пресладок му е работа.

  baby-boy-elf-on-shelf-that-dad-blog-utah-6

   

 9. Како да знае што сакаат да постигнат.

  baby-boy-elf-on-shelf-that-dad-blog-utah-7

   

 10. Ќе видиме што се ќе следи до Божиќ!

  baby-boy-elf-on-shelf-that-dad-blog-utah-4