Таг:, , , , , , ,

Крајно површни причини за да се заљубите во некого

Еве некои површни причини кои заљубените ги наведуваат, обидувајќи се да објаснат што е она...

Љубовта не е само збор – Овие изјави се поважни и од „Те сакам“

Иако најчесто сакаме да чуеме „Те сакам“, има изјави кои имаат поголема тежина Постојат...

Дали заљубеноста е исто што и љубовта?

Често заљубеноста и љубовта се доживуваат како синоними. Дали има заблуда во тоа? Дали после...

Во животот ќе доживеете неколку различни видови љубов додека стигнете до вистинската

Стручњаците велат дека секој човек во животот доживува 7 видови на љубов, додека да стигне до...

Дали жената треба да му каже на мажот дека е заљубена во него?

Дали жената треба да му каже на мажот дека е заљубена во него? Еве што има да каже на тоа...

Најголемите грешки кои ги прават заљубените жени

Овие нешта само можат да ја упропастат врската Очекуваат од партнерот веднаш да ја исполни...

Овие нешта мажот ќе ги направи само за жената која ја сака со сето срце

Постојат одредени нешта кои мажот може да ги направи само ако е навистина заљубен, еве кои се...

Не бираш во кого ќе се заљубиш, но бираш кого ќе го сакаш

Потруди се да го сакаш оној кој нема да си игра со тебе како со играчка и ќе те почитува како...

Зошто некој се заљубил токму во вас?

Психолозите ја откриваат вечната дилема Сигурно барем еднаш во животот сте се се запрашале...

Стиховите на Мика Антиќ се рецепт за вистинска љубов

Слатката приказна можеби ќе ја прекриел и заборавот, доколку Мира Ступица не ја открила во...

Љубовта го штити и лечи нашето тело – Еве како таа влијае врз него

Сите знаеме дека љубовта прави да се чувствуваме добро, но дали сте знаеле дека позади тоа...

5 карактеристики на мажот кој никогаш нема да престане да ве сака

Ако го имате ова, никако не го испуштајте! Тој е во потполност посветен на вас и вашата врска...

Што се случува во врската еднаш кога пеперутките ќе исчезнат?

„Пеперутките во стомакот“ денес се сметаат за класичен симптоп на заљубеност и љубов....

Ако само ме сака, тогаш тоа не е доволно

Ако нема сјај во очите додека ме гледа, тогаш тоа не е тоа Не е тоа тоа ако од мене очекува...

Мажите ја покажуваат љубовта преку ДЕЛА, а не преку зборови

Еве на кои начини мажите ја искажуваат љубовта кон својата партнерка Многу жени стануваат...

Како да откриете дали му се допаѓате: Еден знак открива заљубеност

Љубовта се раѓа во погледот – еве како да откриете дали му се допаѓате на  некој! Ако очите...

Само ВИСТИНСКИОТ маж може да сфати дека една жена му е доволна

Не, јас не ја сакам секоја жена која гледа во мене. Не сакам да бидам дете, само те сакам тебе,...

Нема да го заштитиш своето срце ако се преправаш дека го немаш

Своето срце можеш да го потопиш во анестетик, но не можеш да ги исклучиш своите чувства како...

Дали сакаме исто на 25 и на 50 години?

Дали сакаме исто на 25 и на 50 години, кога емоционалната исполнетост најмногу не усреќува и од...

Најголеми грешки кои ги прават заљубените жени

Во љубовта е сѐ дозволено, но некои нешта се едноставно премногу и ѝ штетат на врската Тогаш...