Категории

Возбудливи фотографии кои ќе ја разбудат желбата за авантура во вас

Истражувањето, патувањето, пробувањето нови нешта е секогаш среќа!

Ова се возбудливи фотографии кои дефинитивно ќе ја разбудат желбата за авантура во вас, со необичните и речиси нереални локации, адреналински спортови и сосема поинакви доживувања.

СКИЈАЧ СЕ ПРОБИВА ВО ДЛАБОК СНЕГ

БАНЏИ СКОК

ВЕЛОСИПЕДИСТИ НА ДОЛОМИТИТЕ, ИТАЛИЈА

КАЧУВАЊЕ НА АВСТРИСКИТЕ АЛПИ

ПОГЛЕД ОД ПЛАНИНСКИОТ ХОТЕЛ

ИСКАЧУВАЊЕ НА ПЕШТЕРА ОД МРАЗ

СРЕЌНИ ЛЕТНИ ДЕНОВИ

ЖЕНА ВО КАЈАК

СЕЛФИ ОД  Turo de la Rovira СО ПОГЛЕД НА УБАВАТА БАРСЕЛОНА НА ИЗГРЕЈСОНЦЕ

ЧОВЕК ПРАВИ САЛТО НАНАЗАД ОД СЛОН

НИЗ ПУСТИНАТА, СО КАМИЛИ

ЛУДОРИИ СО ПРИЈАТЕЛИТЕ

ПОРТРЕТ НА ЖЕНА ВО ЛЕТ

ЖЕНИТЕ, КАЈАКАРСТВОТО, РАЈСКИТЕ ЛОКАЦИИ…