Категории

Фитнес инспирација: 10 најзгодни жени во светот

Доколку ви недостигнаше фитнес инспирација и мислите дека е невозможно да создадете совршена фигура, овие жени ќе ви докажат дека возможно е се што ќе замислите. 

Секако, доволно е да сте активни неколку пати во неделата, но доколку сакате позначајни резултати зголемете на интензитет и вежбајте со поголема тежина. Вежбањето со поголема тежина нема да ве направи толку набилдани како овие дами, без грижа, тие се на посебен режим кој допринел да изгледаат така како што изгледаат.

Во секој случај, биле активни или не, овие десет жени се доказ дека се е возможно.

  1. Danna Linn Bailey 

2. Andreia Brazier 

1 2 3

Прегледи:
1907
Категории:
Животен стил
Објавено на:
25.03.2016